Stříkaná izolace EXY®

Úspora energií začíná
u kvalitního zateplení

Jako jediný český výrobce nabízíme léty prověřenou řadu stříkaných izolací EXY®. Zateplete svůj dům kvalitní izolací ať nepřicházíte o peníze!

Chci cenovou nabídku >

EXY SPRAY SYSTEM®

Špičková izolace, která bude spolehlivě sloužit vám i dalším generacím.

Je vhodná téměř kamkoliv. Dokonale zaizoluje i ty nejhůře dostupná místa. Stříkaná PUR pěna EXY® má po aplikaci dlouhodobě neměnné izolační vlastnosti. V budově tak bude spolehlivě sloužit a šetřit peníze za energie nejen vám, ale i dalším generacím.

Izolace přímo od českého výrobce

Jsme jediným českým výrobcem komponentů pro výrobu stříkaných izolací. Díky tomu vám jako jediní poskytneme platné české certifikace, vydané Technickým Zkušebním Ústavem Praha.

Jak kvalitní izolace ovlivní vaše roční vyúčtování za energie?

V Česku trvá topná sezóna přes půl roku a výrazně zvyšuje náklady na bydlení. Zateplení stříkanou PUR pěnou EXY výrazně sníží tepelné ztráty a náklady na vytápění - v některých případech až o 70 %, s návratností investice do 5–15 let. Kromě úspory v zimě pomáhá i během letních měsíců snížit potřebu klimatizace, čímž šetří energii po celý rok.

Tři důvody, proč zateplit stříkanou PUR pěnou.

01

Celistvá vrstva

Narozdíl od běžných izolačních materiálů, stříkaná PUR pěna jako jediná vytvoří celistvou vrsvu bez jakýchkoliv mezer. Vytvoří tak kompletní obálku budovy a díky tomu eliminuje tepelné mosty.

02

Dlouhodobá životnost

Stříkaná PUR pěna bude ve vašem domě sloužit i dalším generacím. Po aplikaci má neměnné a stálé izolační vlastnosti, nesesedá a nemění tvar. Zkrátka funguje dlouhodobě.

03

Návratnost investice

Na zateplení se nevyplatí šetřit. Izolace v domě je jediná vrstva, která aktivně zabraňuje úniku tepla z vašeho domu. Průměrná návratnost investice do zataplení se běžně pohybuje v rozmezí 5-15 let.

Důkazy místo slibů

Co o naší izolaci říkají spokojení zákazníci?

12168
Happy customers every year
2172
Won Awards
732
New Listing Every Week

Poptej, zatepli a ušetři.

Rádi vám připravíme optimální izolační řešení pro vaši stavbu. Detailně s vámi projednáme veškeré potřebné informace a zodpovíme vaše dotazy. Buď telefonicky, nebo na místě zcela zdarma a nezávazně.



    250000
    zateplených domů
    30
    partnerů po celé eu
    20
    let na trhu

    Account details will be confirmed via email.